ÖSTERBOTTENS BÄSTA UNDERHÅLLNINGSCENTER

Underhållning för vuxna och barn! I Seinäjoki Ideapark trivs du och får njuta av underbara upplevelser! Ett mångsidigt utbud av underhållning säkerställer att det för alla finns trevligt tidsfördriv som piggar upp vardagen. Underhållningscentret Hollywood, inomhusparken Duudsonit Activity Park, den virtuella parken Pikseli, E-Sports Arena, Veikkaus Pelaamo samt Centralarenan, som är avsedd för evenemang, erbjuder hela familjen och kompisgäng på fina upplevelser.

Ideaparks Centralarena är 2 500 kvadratmeter stort och här ordnas månatligen gratiskonserter och upplevelseevenemang. På arenan ryms på en gång upp till 5 000 besökare som får njuta av upplevelser.

Läs mer om våra underhållningsaktörer och deras öppettider på deras egna webbsidor.

Underhållningscentret Hollywood
 

Underhållningscentret Hollywood, som finns intill Centralarenan, är en unik helhet där du under samma tak kan discobowla, försöka fly ur ett flyktrum eller spela upplevelse- och äventyrsminigolf samt VR-spela till häftig musik och inredning.

Läs mer: Underhållningscentret Hollywood

Duudsonit Activity Park
 

Duudsonit Activity Park lämpar sig för alla som vill ha kul med aktiviteter. Parkens tema är Duudsons i rymden. Aktivitetsparken består av ett skateområde, en boll- och spelarena, ett trampolinområde på 600 kvadratmeter, äventyrsbanan Ninja, grentestaktiviteter samt klättringsområdet Jekkula för små barn.

Läs mer: Duudsonit Activity Park

Den virtuella parken Pikseli
 

Pikseli är en park för upplevelser av virtuell verklighet. Den ger sina besökare virtuella verkligheter som överskrider vardagens gränser. Genom VR-glasögon kan du uppleva saker som inte är möjliga i riktiga livet. Spela spännande spel eller njuta av fantastiskt unika virtuella upplevelser! Om du inte gillar fart och farliga situationer, kan du istället göra en resa långt bort till världens vackraste sevärdheter eller i lugn och ro avnjuta en virtuell opera.

Läs mer: Den virtuella parken Pikseli