POHJANMAAN UPEIN VIIHDEKESKUS

Huvia aikuisille ja lapsille! Seinäjoen Ideaparkissa viihdytään ja nautitaan upeista elämyksistä! Monipuolinen viihdetarjonta takaa sen, että jokaiselle löytyy mukavaa ajanvietettä arjen piristykseksi. Viihdekeskus Hollywood, sisähuvipuisto Duudsonit Activity Park, Pikseli Virtuaalipuisto, E-Sports Arena, Veikkauksen Pelaamo sekä tapahtumien järjestämiseen tarkoitettu Keskusareena tarjoavat koko perheelle & ystäväporukoille upeita elämyksiä.

Ideaparkin 2500 neliön kokoisella Keskusareenalla järjestetään kuukausittain ilmaiskonsertteja ja elämyksellisiä tapahtumia. Areenalle mahtuu kerralla jopa 5000 katsojaa nauttimaan elämyksistä.

Katso Ideaparkin tulevat tapahtumat täältä.

Lue lisää viihdetoimijoistamme ja heidän aukioloaikansa heidän omilta liikesivuiltaan.

Viihdekeskus Hollywood
 

Keskusareenan vierestä löytyvä Viihdekeskus Hollywood on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa saman katon alla voit hohtokeilata, pyrkiä ulos pakohuoneista tai pelata elämys- ja seikkailuminigolfia, sekä VR-pelata upean musiikin ja sisustuksen tahdittamana.

Lue lisää: Viihdekeskus Hollywood

Duudsonit Activity Park
 

Duudsonit Activity Park kutsuu kaikki pitämään hauskaa aktiviteettien merkeissä. Puiston teemana on Duudsonit avaruudessa. Aktiviteettipuisto koostuu skeittialueesta, palloilu- ja peliareenasta, 600 neliön trampoliinialueesta, Ninja-seikkailuradasta, lajitestausaktiviteeteista sekä pienten lasten Jekkula-kiipeilyalueesta.

Lue lisää: Duudsonit Activity Park

Parkin Baari
 

Parkin Baari on Seinäjoen Ideaparkissa sijaitseva luksus juhla- ja saunatila, jossa vietät mukavasti jopa 50 hengen juhlat, saunaillan tai yritystilaisuuden. Upeasti varusteltu juhlatila mahdollistaa juhlat sukujuhlista työporukan virkistysiltaan.

Lue lisää: Parkin Baari