POHJANMAAN UPEIN VIIHDEKESKUS

Huvia aikuisille ja lapsille! Seinäjoen Ideaparkissa viihdytään ja nautitaan upeista elämyksistä! Monipuolinen viihdetarjonta takaa sen, että jokaiselle löytyy mukavaa ajanvietettä arjen piristykseksi. Viihdekeskus Hollywood, sisähuvipuisto Duudsonit Activity Park, Veikkauksen Pelaamo sekä tapahtumien järjestämiseen tarkoitettu Keskusareena tarjoavat koko perheelle & ystäväporukoille upeita elämyksiä.

Ideaparkin 2500 neliön kokoisella Keskusareenalla järjestetään kuukausittain ilmaiskonsertteja ja elämyksellisiä tapahtumia. Areenalle mahtuu kerralla jopa 5000 katsojaa nauttimaan elämyksistä.

Katso Ideaparkin tulevat tapahtumat täältä.

Lue lisää viihdetoimijoistamme ja heidän aukioloaikansa heidän omilta liikesivuiltaan.

Viihdekeskus Hollywood
 

Keskusareenan vierestä löytyvä Viihdekeskus Hollywood on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa saman katon alla voit hohtokeilata, pyrkiä ulos pakohuoneista tai pelata elämys- ja seikkailuminigolfia, sekä VR-pelata upean musiikin ja sisustuksen tahdittamana.

Lue lisää: Viihdekeskus Hollywood

Duudsonit Activity Park
 

Duudsonit Activity Park kutsuu kaikki pitämään hauskaa aktiviteettien merkeissä. Puiston teemana on Duudsonit avaruudessa. Aktiviteettipuisto koostuu skeittialueesta, palloilu- ja peliareenasta, 600 neliön trampoliinialueesta, Ninja-seikkailuradasta, lajitestausaktiviteeteista sekä pienten lasten Jekkula-kiipeilyalueesta.

Lue lisää: Duudsonit Activity Park

Parkin Baari
 

Parkin Baari on Seinäjoen Ideaparkissa sijaitseva luksus juhla- ja saunatila, jossa vietät mukavasti jopa 50 hengen juhlat, saunaillan tai yritystilaisuuden. Upeasti varusteltu juhlatila mahdollistaa juhlat sukujuhlista työporukan virkistysiltaan.

Lue lisää: Parkin Baari

Huviparkki

 

Ideaparkin pihalta löytyy koko kesän palveleva Huvipark. Huvipark on upea kokonaisuus, joka pitää sisällään valtavasti mukavaa tekemistä. Huviparkista löytyy kaupungin suurin kesäterassi, jossa voi nautiskella virkistäviä virvokkeita. Lisäksi Huviparkin terassilta löytyy uima-allas, kaksi poreallasta sekä heti valmis sauna. Auringonpalvojille meiltä löytyy aurinkotuoleja aivan altaan reunalta. 

Huviparkista löytyy myös tekemistä kaipaaville erilaisia aktiviteettejä kuten karting-rata, minigolf, suurikokoinen lasten pomppulinna sekä suuren suosion saaneet polkuautot.

Huviparkissa on myös kaksi täysikokoista padel-kenttää. Padelkentät ovat syntyneet alueelle Ideapark Seinäjoen ja Padel or Dien välisen yhteistyösopimuksen tuloksena.

Huviparkin alueella on myös artisteja ja muuta ohjelmaa läpi kesän. Lisätietoa ohjelmatarjonnasta näet täältä