Lapsiperheille

Det är alltid trevligt att åka till Seinäjoki Ideapark med barnen, för hos oss är det barnens dag precis alla dagar! Det är lätt för barnfamiljer att uträtta ärenden i Ideapark tack vare de breda gångarna och då alla affärer finns i en våning längs tydliga gångar. Det är enkelt att lämna ytterkläder i förvar i förvaringsfack och ni kan röra er i inomhuskläder under hela shoppingresan.

För barnfamiljer har det reserverats bredare rutor på parkeringsområdet genast intill ingångarna. I Ideapark finns shoppingvagnar med sittplatser för små barn.

I Ideapark finns ett avgiftsfritt barnskötrum intill Centralarenan bredvid sanitetslokalerna.

Duudsonit Activity Park

Barn älskar att prova på allt möjligt! Duudsonit Activity Park lockar barn att ha kul med många slags aktiviteter. Temat för Seinäjoki Ideapark park är Duudsons i rymden och aktivitetsparken består av ett skateområde, en boll- och spelarena, ett trampolinområde på 600 kvadratmeter, äventyrsbanan Ninja, grentestaktiviteter samt klättringsområdet Jekkula för små barn. Aktiviteter finns det garanterat i varje smak.

Evenemang för hela familjen

I Ideapark händer det något varje vecka och trevligt program finns också för barnfamiljer. Bland annat Julgubben besöker Ideapark varje veckoslut i december och hälsar på barnen och berättar om vad som pågår vid Julgubbens verkstad. Läs mer om våra kommande händelser här.

Butiker för barnfamiljer

Många av Ideaparks butiker inom mode och konfektion har också barnkläder. The Kids & Mothers är en av Ideaparks specialbutiker som fokuserar på barn- och moderskapskläder. Butiken ger sina kunder sakkunnig service och har ett brett urval av varumärken.

Välkommen, här trivs hela familjen!