Lapsiperheille

Seinäjoen Ideaparkiin on aina mukavaa lähteä lasten kanssa, sillä meillä on lasten päivä ihan joka päivä! Lapsiperheiden on helppo asioida Ideaparkissa leveiden käytävien takia ja kaikki liikkeet sijaitsevat yhdessä kerroksessa selkeiden käytävien varrella. Päällysvaatteet on helppo laittaa säilöön säilytyslokeroihin ja voitte liikkua sisävaatteissa koko ostosreissun ajan.

Lapsiperheille on varattu pysäköintialueelta leveämmät ruudut heti sisäänkäyntien läheisyydestä. Ideaparkista löytyy ostoskärryjä, joihin pienet lapset voi ottaa kyytiin istuimelle.

Ideaparkissa on yksi maksuton lastenhoitohuone Keskusareenan läheisyydessä saniteettitilojen vieressä.

Duudsonit Activity Park

Lapset rakastavat temppuulua! Duudsonit Activity Park kutsuu pitämään hauskaa monenlaisten aktiviteettien merkeissä. Seinäjoen Ideaparkin puiston teemana on Duudsonit avaruudessa ja aktiviteettipuisto koostuu skeittialueesta, palloilu- ja peliareenasta, 600 neliön trampoliinialueesta, Ninja-seikkailuradasta, lajitestausaktiviteeteista sekä pienten lasten Jekkula-kiipeilyalueesta. Aktiviteetteja löytyy varmasti jokaiseen makuun.

Koko perheen tapahtumat

Ideaparkissa tapahtuu viikoittain ja mukavaa ohjelmaa löytyy myös lapsiperheille. Mm. Joulupukki vierailee Ideaparkissa joulukuun jokaisena viikonloppuna tervehtien lapsia ja kertoen Napapiirin kuulumiset. Tutustu tuleviin tapahtumiimme tästä.

Liikkeet lapsiperheille

Useiden Ideaparkin muodin- ja pukeutumisen liikkeiden valikoima kattaa myös lasten vaatteet. The Kids & Mothers on yksi Ideaparkin erikoisliikkeistä, joka on keskittynyt lasten- ja äitiysvaatteisiin. He tarjoavat asiakkailleen asiantuntevaa palvelua ja laajan brändivalikoiman.

Tervetuloa viihtymään koko perheellä!