Ideaparkin lahjakortti

Ideaparkin Infopisteen läheisyyteen Infoväylälle on sijoitettu lahjakorttiautomaatti, josta voit ostaa Ideapark-lahjakortin haluamallasi summalla (10 - 500 €). Lahjakortti ostetaan omatoimisesti pankkikortilla automaatista paikan päällä Seinäjoen Ideaparkissa. Lajakorttia ei voi ostaa netistä. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Lahjakortilla voit ostaa palveluja ja tuotteita lähes kaikissa Seinäjoen Ideaparkin liikkeissä. Automaatista saa lahjakorttiostosta kuitin. Automaatilta on myös saatavissa kuori lahjakortille.

Lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa Ideaparkin liikkeissä:

Aitoleipä, Arnolds, Bayern Car, Bik Bok, Blaa! Pop Up, Burger King, Carlings, Change Lingerie, Clas Ohlson, Click Shoes, Clips, CM Hiustalo, Cubus, DNA Kauppa, Dressmann, Duudsonit Activity Park, Espresso House, Esprit, Farkkutehdas, Faunatar, Finlayson, Finnvape, Flying Tiger Copenhagen, Fonum, Friends and Brgrs, Gina Tricot, Glitter, H&M, Hairlekiini, Hanna ja Kerttu, Happy Parturi, Hesburger, Ilmajoen Makkaramestarit -tehtaanmyymälä, InKauneus, Instrumentarium, Jack&Jones, Johan, Jungle Juice Bar, JYSK, KappAhl, Katsastuskontti, Kaunosoppi, K-Citymarket, Kello- ja Kultasepänliike Uimola, Kicks, Kids and Mothers, Kotipizza, Lempi Lifestyle, Luhta Brand Store, Luhta Outdoor Store, Mangal, Momento restaurant, Multitronic, Musti ja Mirri, Nanso, Pancho Villa, Pentik, Power, Rax Buffet, Robert's Coffee, Samburger, Scandinavian Bistro, Spice Ice, Stadium, Stadium Outlet, Subway, Suomalainen Kirjakauppa, Suutari Keihänen, Top Sound, Tunnin Kuva, Unikulma, Vero Moda, Viihdemaailma Hollywood, Vila, Wingo, XXL, Your Face, Zicos, Zizzi.

Miten käytän lahjakorttia?

Lahjakortti toimii kuin mikä tahansa maksukortti. Lahjakortilla ei ole PIN-koodia eikä lähimaksuominaisuutta, vaan se toimii magneettijuovalla. Lahjakortilla voi maksaa, jos siellä on rahaa. Jos lahjakortilla ei ole rahaa, liikkeen kassajärjestelmä hylkää ostotapahtuman. Lahjakortin voi käyttää kerralla kokonaan tai maksaa osissa useammassa eri liikkeessä.

Lahjakortin saldon ja voimassaolon voi tarkistaa lahjakorttiautomaatilla, netistä tästä tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta. Asiakkaan tulee itse tietää ja/tai tarkistaa lahjakortin saldo, sillä se ei näy liikkeen kassajärjestelmässä.

Mitä teen, jos lahjakortti ei toimi kassalla?

Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran. Yleisin syy siihen, että lahjakortti ei toimi, on se, että oston summa ylittää lahjakortilla olevan saldon. Tarkista lahjakortin saldo helposti: www.getmybalance.com. Mikäli oston loppusumma ylittää lahjakortin saldon, tulee yli menevä summa maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti) ennen lahjakortin käyttöä. Jos kortti ei toimi, vaikka lahjakortilla on saldoa, ota yhteys Ideaparkin infopisteeseen p. 029 0025 200.

Mitä teen, jos lahjakortti katoaa tai se vanhentuu?

Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin käyttämättä jäänyttä saldoa ei palauteta voimassaoloajan umpeutumisen jälkeen.