Huviparkki

Ideaparkin piha-alueelle avataan Huvipark pe 4.6. Huviparkin kokonaisuus pitää sisällään ulkoilmaravintolan ja kaupungin todistetusti suurimman kesäterassin. Vesipedoille on tarjolla uima-allas sekä kaksi poreallasta, heti valmis sauna ja auringonpalvojille paikkoja altaan reunalla. Terassin viereen sijoittuu karting-rata, täysikokoinen minigolf, beach volley-kenttä, suurikokoinen lasten pomppulinna, lasten maastomönkijöiden taitoajorata, kaksi täysikokoista padel-kenttää sekä jääkiekkokaukalon synteettisellä jäällä, jossa pääsee luistelemaan oikeilla luistimilla läpi kesän.

Koska matkailijoita palveleva alue on kooltaan yli 21 hehtaaria, ei aluetta tarvitse kulkea jalan vaan alueella liikennöi kaupunkijuna. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata Huviparkilta sähköpotkulaudan ja nauttia sen tarjoamasta vauhdista. Vaativampaankin makuun löytyy vaihtoehtoja, sillä Ideapark Seinäjoki lennättää asiakkaitaan helikopterilla koko kesän.

Kesän suurimmalla terassilla tullaan lisäksi näkemään eturivin artisteja läpi kesän eikä perheen pienimpiäkään ole unohdettu.

Artistitarjonnasta voi nauttia terassilta, mutta tarjoamme vaihtoehtoisesti VIP-alueen paraatipaikalta suoraan porealtaasta, saunanlauteilta tai helikopterin hytistä käsin.

Bar Kontti ja terassi ovat avoinna:

ma-to klo 12-22

pe-la 12-01

su 12-22

Aktiviteetit (Huvipark on avoinna joka päivä klo 12-18)

Beach volley kenttä

Kentälle vapaapääsy

Tarjoukset ryhmille infoseinajoki@ideapark.fi Alueella yöpyminen

Padel kentät

Varauskalenteri julkaistaan myöhemmin. Kentät ovat osa Padel or die- konseptia. Alueelta löytyy myös lajin välinemyymälä.

Karting-rata

Radalla pääsee ajamaan täysin sähkökäyttöisillä kartingautoilla juuri valmistuneella ajoradalla. Hinta 12e/10min

Minigolf

Mailat ja pallot saa Huviparkin lipunmyynnistä. Hinta 2e/hlö

Luistelukaukalo ja synteettinen jää

Vapaa pääsy. Luistimia voi halutessaan lainata myös paikan päältä. Suosittelemme luistimiksi hokkareita ja jotta luistelu olisi mahdollisimman mukavaa, kannattaa luistimet olla vasta teroitetut. Kentällä on kypärä pakko. Kypäriä voi lainata paikan päältä.

Pomppulinna

Vapaapääsy kaikilta alle 12 vuotiailta.

Sähköpotkulaudat

Huviparkin alueelta voi vuokrata sähköpotkulaudan ja lähteä tutustumaan kaupunkiin sen kyydistä käsin. Sähköpotkulautojen vuokra 5e/4h ja 10e/koko päivä

Uima-allas alue

Allasalueella on uima-allas, kaksi porea-allasta sekä useita paikkoja auringonottoa ja rentoutumista varten. Alueelle pääsee päiväksi uimaan ja nauttimaan alueen tarjonnasta hintaan 5e/hlö. (10 kerran kortti 30e) Otathan mukaan oman pyyhkeen.

Kaikki hinnat sisältävät alv 10%

Tarjoukset ryhmille infoseinajoki@ideapark.fi

Alueella yöpyminen