Ideaparkin lahjakortti

Seinäjoen Ideaparkin lahjakortilla voit ostaa palveluja ja tuotteita lähes kaikissa Seinäjoen Ideaparkin liikkeissä. Voit valita lahjakortin summan itse 10-500 euron väliltä.

Lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa Ideaparkin liikkeissä:

Aitoleipä, Arnolds, Babista, Bayern Car, Bik Bok, Burger King, Carlings, Change Lingerie, Clas Ohlson, Click Shoes, Clips, CM Hiustalo, Cubus, DNA Kauppa, Dressmann, Duudsonit Activity Park, Espresso House, Flying Tiger Copenhagen, Fonum, Friends and Brgrs, Gina Tricot, Glitter, H&M, Hairlekiini, Happy Parturi, Hesburger, Instrumentarium, Intersport, Jack&Jones, Jungle Juice Bar, JYSK, KappAhl, Katsastuskontti, Kaunosoppi, K-Citymarket, Kello- ja Kultasepänliike Uimola, KFC, Kicks, Kids and Mothers, Kotipizza, Luhta Brand Store, Luhta Outdoor Store, Marimekko, Mestari kebab pizzeria, Momento Restaurant, Multitronic, Musti ja Mirri, Name it, Nanso, Naughty BRGR, New Yorker, Normal, NP Housukauppa, Pancho Villa, Pentik, Power, Rax Buffet, Samburger, Skechers, Spice Ice, Stadium, Stadium Outlet, Subway, Suomalainen Kirjakauppa, Suutari Keihänen, Synsam, Taitava, Top Sound, Tunnin Kuva, Unikulma, Vero Moda, Viihdemaailma Hollywood, Vila, XXL, Your Face, Zicos, Zizzi.

Miten ostan lahjakortin?

Lahjakortin ostaminen netistä:
Lahjakortin voit ostaa myös netistä, sivun yläosasta. Ostaessasi lahjakortin netistä, saat noutokoodin, jolla lahjakortin voi lunastaa lahjakorttiautomaatistamme Infokäytävältä. Voit toimittaa noutokoodin lahjakortin saajalle sähköpostilla tai tekstiviestillä. Noutokoodi on voimassa kaksi kuukautta ostohetkestä, joten kortti on lunastettava lahjakorttiautomaatistamme kahden kuukauden sisään. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta lunastushetkestä. Vanhentuneita lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi tai uusia.
 

Voit ostaa lahjakortin paikan päältä automaatista.

Lahjakortin ostaminen automaatista:
Automaatti löytyy Infokäytävältämme, Infopisteen välittömästä läheisyydestä. Automaatilla voit maksaa ainoastaan pankki- tai luottokortilla. Voit kerralla ostaa jopa 10 kappaletta lahjakortteja valitsemallasi summalla 10-500 euron väliltä. Ostaessasi lahjakortin automaatista, saat sen heti mukaasi käyttövalmiina. Lahjakorttikuoria löydät automaatilta. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä. Vanhentuneita lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi tai uusia. Automaatista saat kuitin ostosta. 

Miten käytän lahjakorttia?

Lahjakortti toimii kuin mikä tahansa maksukortti. Lahjakortilla ei ole PIN-koodia eikä lähimaksuominaisuutta, vaan se toimii magneettijuovalla. Lahjakortilla voi maksaa, jos siellä on rahaa. Jos lahjakortilla ei ole rahaa, liikkeen kassajärjestelmä hylkää ostotapahtuman. Lahjakortin voi käyttää kerralla kokonaan tai maksaa osissa useammassa eri liikkeessä.

Lahjakortin saldon ja voimassaolon voi tarkistaa lahjakorttiautomaatilla tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta. Asiakkaan tulee itse tietää ja/tai tarkistaa lahjakortin saldo, sillä se ei näy liikkeen kassajärjestelmässä.

Mitä teen, jos lahjakortti ei toimi kassalla?

Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran. Yleisin syy siihen, että lahjakortti ei toimi, on se, että oston summa ylittää lahjakortilla olevan saldon. Tarkista lahjakortin saldo helposti: www.getmybalance.com. Mikäli oston loppusumma ylittää lahjakortin saldon, tulee yli menevä summa maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti) ennen lahjakortin käyttöä. Jos kortti ei toimi, vaikka lahjakortilla on saldoa, ota yhteys Ideaparkin infopisteeseen p. 029 0025 200.

Mitä teen, jos lahjakortti katoaa tai se vanhentuu?

Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin käyttämättä jäänyttä saldoa ei palauteta voimassaoloajan umpeutumisen jälkeen.