Parkin Baari

Haluatko viettää ikimuistoisen illan vastavalmistuneissa Ideaparkin juhla- ja saunatiloissa, jotka ovat varustettu kaikilla herkuilla?

Parkin Baari on Seinäjoen Ideaparkissa sijaitseva luksus juhla- ja saunatila, jossa vietät mukavasti jopa 50 hengen juhlat, saunaillan tai yritystilaisuuden. Upeasti varusteltu juhlatila mahdollistaa juhlat sukujuhlista työporukan virkistysiltaan.

Ylellisiin saunatiloihin mahtuu saunomaan samanaikaisesti jopa 20 henkilöä ja suihkuja suihkuosastosta löytyy jopa 8. Saunaosaston puolelta löytyy myös poreamme, jonka poreista nauttii kerrallaan jopa 10 henkilöä. 20 hengen saunasta löytyy mm. 50" jättitelevisio sekä ensiluokkaiset äänentoistolaitteet. Saunomiselämyksen täydentää saunatuoksut, jotka ovat käytössäsi napin painalluksella. Tilavissa pukuhuonetiloissa käyt mukavasti viilentymässä nauttien jääkaapin antimista ja saunomisen jälkeen laittaudut meikkauspisteellä illan jatkoihin.

Samalla kun osa juhlaväestä nauttii saunaosastolla, voi osa porukasta viettää aikaa biljardin, dartsin tai karaoken merkeissä. Meiltä ei biisit lopu kesken! Haluatko sinä olla oman elämäsi baarimikko ja laskea itsellesi tuopin suoraan juomat hanasta? Täällä se onnistuu. Yhteistyökumppaneidemme kautta saat tilaan myös vaikkapa baarimikon tai toivomasi esiintyvän artistin. Juhlatilan puolelta löytyy upea kokopuinen 12 hengen ruokailuryhmä, suuri sohvalounge ja esiintymisnurkkaus.

Sauna-/juhlatilan varustelista:

- ruokailuastiat 40 henkilölle
- jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääpalakone, mikro
- laadukas äänentoisto
- karaoke
- 4 kpl tv
- biljardipöytä
- darts 
- lautapelejä
- meikkipeili
- pesuaineet

Varauksen teon yhteydessä sinulla on mahdollisuus vuokrata pyyhesetit, johon kuuluu pyyhe, saunatakki ja pefletit vieraillesi. 

Hinnasto (sis alv 24%):

Saunatilan vuokra 790€/ilta
Pyyhesetti 10
€/henkilö

Pyyhesettejä on mahdollista vuokrata 10, 20, 30, 40 ja 50 kappaleen paketissa. Voit myös tuoda mukanasi omat kylpytarvikkeet.

Tarjoilut:

Voit vastata itse tarjoiluista tai valita mieluisen vaihtoehdon Ideaparkin ravintoloista ja sopia heidän kanssaan tarjoiluista. Seinäjoen Ideaparkin ravintolatarjonnan näet täältä.

Varaus- ja käyttöehdot:

Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varauksen teon yhteydessä.
Saunatila on käytettävissä varauspäivänä klo 18-02 välisenä aikana. 

Peruutusehdot 
Vähintään 7 vuorokautta ennen varausajankohtaa: Peruutuskulu 300€
Alle 7 vuorokautta varaukseen: varauksen hintaa ei palauteta

Vastuut
Vuokranantaja veloittaa ylimääräisestä siivouksesta (eritteet ym.) 500€ lisäsiivouskulun.
Vuokranantaja veloittaa laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet kustannukset, vähintään 1000€.
Kaikki varaustoiminta tapahtuu omalla vastuulla ja henkilö- ja tavaravahingoista vastaa vuokraaja.

 

Uudelleenohjaus Viihdekeskus Hollywood varaussivulle.