FI EN SV
27.06.2019

Seinäjoen Ideaparkin avajaiset 14.11.2019 - Keskukseen useita alueelle uusia toimijoita!


Avajaiset torstaista sunnuntaihin 14.-17.11.2019

Seinäjoen Ideaparkin massiivisia nelipäiväisiä avajaisia vietetään torstaista sunnuntaihin 14.-17.11.2019. Avajaisten ohjelmassa on mm. laaja kattaus eturivin artisteja, tubettajia, täytekakkutarjoilu ja huikea musiikki-ilotulitus. 

Laaja kattaus viihdettä

Seinäjoen Ideaparkiin tulee yli 100 liikettä kaikilta toimialoilta. ”Kauppojen lisäksi kauppakeskus tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman erilaisia viihdepalveluita ja näin voimmekin puhua perinteisen kauppakeskuksen sijaan viihdekeskuksesta” toteaa Seinäjoen Ideaparkin toimitusjohtaja Petri Häli.

Ideaparkin viihdepuolta edustavat sisähuvipuisto Duudsonit Activity Park, Sport-Areena, Viihdekeskus Hollywood keilaratoineen, hohtogolfeineen ja pakohuoneineen, Pikseli Virtuaalipuisto, E-sports Arena, Veikkauksen Pelaamo sekä tapahtumien järjestämiseen tarkoitettu Keskusareena, jonka pinta-ala on yli 2500 neliötä ja korkeus yli 10 metriä. Keskusareenalla tullaan järjestämään toistuvasti ilmaisia konsertti- ja viihdetapahtumia.

Alueelle useita uusia toimijoita, mm. New Yorker ja Burger King Ideaparkiin!

Muodin puolelle tulee laaja valikoima niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin toimijoita, jotka panostavat vahvasti Seinäjoen Ideaparkiin. Kansainvälinen muotijätti New Yorker avaa ensimmäisen liikkeensä Seinäjoelle. Pohjoismaiden johtava vaateketju Cubus avaa Seinäjoen Ideaparkiin Suomen suurimman liikkeensä, johon tulee ensimmäisenä heidän uusin konseptinsa. Laajaa muodin kattausta täydentävät mm. H&M, Bik Bok, Carlings, Dressmann, Dressmann XL, Vero Moda, Vila, Jack & Jones, Your Face, Glitter, KappAhl, Luhta Brand Store ja Change Lingerie.

Päivittäistavaratarjonnasta vastaa yli hehtaarin kokoinen K-Citymarket. Urheilun ja vapaa-ajan ketjut XXL, Stadium, Stadium Outlet ja Top Sport tulevat kaikki uusina toimijoina alueelle. Kodinkone- ja elektroniikkapuolen toimijoina mukana ovat Power, Clas Ohlson, Dna Kauppa, Elisa ja Fonum. Sisustuspuolen liikkeitä edustavat mm. H&M Home, Pentik, Jysk ja Masku.

Ideaparkiin tulee alueen ylivoimaisesti suurin ravintola- ja kahvilatarjonta, jonka toimijoita ovat mm. Burger King, Espresso House, Friends and Brgrs, Ståhlberg, Robert`s Coffee, Pancho Villa, Arnolds, Hesburger, Kotipizza, Luckiefun`s, Momento, Ojalan Pakari, Scandinavian Bistro, Rax Pizzabuffet, Samburger, Jungle Juice Bar, Spice Ice, Subway ja Pizza-Center. Muodin ja viihdepuolen lisäksi palveluita tarjoavat Päiväkoti Jump, Seinäjoen Keskus-Apteekki, Kultajousi, Instrumentarium, Fortum, Musti ja Mirri, Clips, Hairlekiini ja Tunnin kuva. Liikunnallisen puolen täydentää Liikuntakeskus Fressi.

Liiketiloista on nyt vuokrattu noin 95% ja vapaana on enää muutama pienempi liiketila. Osa toimijoista haluaa julkistaa tulemisensa Seinäjoen Ideaparkiin vasta lähempänä avajaisia.

Seuraavan kerran uusia toimijoita ja tarkempi avajaisten ohjelma julkistetaan syksyllä.

Tiedustelut vapaista liiketiloista:
Petri Häli, toimitusjohtaja, Ideapark Seinäjoki, petri.hali@ideapark.fi, p. +358 40 352 1111