FI EN SV
04.07.2019

Autoliike Bayerncar mukaan Seinäjoen Ideaparkiin

Premium-luokan henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen myyntiin erikoistunut autoliike Bayerncar avaa ovensa Seinäjoen Ideaparkissa.

Bayerncar tuo mukanaan täysin uuden toimialan Seinäjoen Ideaparkiin. Ideapark on vahvasti koko perheelle suunnattu viihdekeskus, mistä löytyy tekemistä koko perheelle. Bayerncarin mukaantulon myötä Ideapark pystyy palvelemaan entistä paremmin myös niitä asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita autoilusta ja aktiivisesta elämäntavasta. ”Bayerncar on yksi Suomen tunnetuimmista autoliikkeistä aktiivisen markkinointinsa vuoksi. He ovat panostaneet erityisesti näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa ja ovat alansa seuratuimpia. Bayerncarnin tarinaa seuraa Facebookissa liki 240 000 ihmistä. Yhteisellä näkyvyydellä tavoitamme ihmiset kattavasti läpi Suomen.” kertoo Seinäjoen Ideaparkin toimitusjohtaja Petri Häli.

Bayerncar on toiminut Seinäjoella jo 16 vuotta ja he siirtävät nyt kaiken myyntinsä Ideaparkiin. Bayerncarin Seinäjoen Akkutielle 1,5 vuotta sitten valmistuneet liiketilat jäivät voimakkaan kasvun myötä pieniksi. ”Olemme aktiivisesti etsineet isompia liiketiloja. Siirtymällä Seinäjoen Ideaparkiin pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmin ja vastaamaan kasvuun kolminkertaistamalla tilat. Odotamme innolla marraskuussa avautuvaa liikettämme, jolloin pääsemme merkittävien asiakasvirtojen luokse. Laajennamme valikoimaamme entisestään muun muassa hybridi- ja sähköautosegmenttiin. Tuomme uuteen liikkeeseemme myös tuotteita aktiiviseen elämäntapaan.”, toteaa Bayerncarin toimitusjohtaja Joni Nelimarkka.