FI EN SV
13.06.2019

Ideapark mukana Pohjanmaan kesätapahtumissa!


Seinäjoen Ideaparkin voit bongata useista kesän tapahtumista Pohjanmaalla. Tule moikkaamaan meitä Ideaparkin tapahtumakojulle ja kokeile samalla onneasi Ideaparkin Onnenpyörässä. Jokaisella pyöräytyksellä voittaa. Jaossa kesäisiä palkintoja!

Ideaparkin tapahtumakojun luona voit osallistua somearvontaan, josta voit voittaa 1000€ shoppailurahaa Seinäjoen Ideaparkiin! Somearvontaan voit osallistua Provinssissa myös Ideaparkin tapahtumabussin luona.

Lisätty 3.9.2019 Arvonta on suoritettu ja Marianne Vuorela on arvonnan voittaja. Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. Onnea!

Somearvonnan säännöt - 1000€ shoppailurahaa Seinäjoen Ideaparkiin

JÄRJESTÄJÄ
Koy Seinäjoen Ideapark, y-tunnus 2879120-3, Suupohjantie 57, 60320 Seinäjoki (jäljenpänä järjestäjä)

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA
Arvontaan voivat osallistua kaikki henkilöt, pois lukien järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan valmisteluun, sekä näiden perheenjäsenet.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua vuoden 2019 Provinssissa, Tangomarkkinoilla ja Power Truck Showssa. Arvonta alkaa 27.6.2019 ja päättyy 18.8.2019. Arvontaan osallistutaan ottamalla kuva Ideaparkin tapahtumakojussa sijaitsevan someseinän luona tai Ideaparkin tapahtumabussin luona. Kilpailuun voi osallistua Instagramissa jakamalla omalla tilillään kuvan hashtagillä #ideaparkseinäjoki. Tili, jolla kuva julkaistaan, tulee olla julkinen. Arvonnan voimassaolon jälkeen vastaanotettuja kilpailukuvia ei hyväksytä.

PALKINTO
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi 1000€ shoppailurahapalkinto Seinäjoen Ideaparkiin. Voittaja saa valita liikkeet, joihin shoppailuraha käytetään. Shoppailuraha on käytössä 20.11.2019 alkaen.

PALKINNON LUOVUTUS JA JULKISUUS
Voittajat arvotaan viimeistään 25.8.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti yksityisviestillä sosiaalisen median kautta. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 5 päivän aikana, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinnon toimituksesta sovitaan erikseen voittajan kanssa.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan koko nimi Seinäjoen Ideaparkin sivustolla sekä sosiaalisessa mediassa. Järjestäjällä on oikeus jakaa kilpailuun osallistuneiden kuvia omalla sosiaalisen median tilillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

ARPAJAISVERO/ VAIHTO
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, tukema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin. Voittajien tiedot tulevat vain Järjestäjän käyttöön palkinnon toimittamista varten, ei Instagramille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin ja kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Yhteistyössä: Pöyrööt, Provinssi